Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Εκεί που “φτύνανε” τώρα “γλείφουνε”! - Σχόλιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Νεάπολης-Συκεών».



Εκεί που “φτύνανε” τώρα “γλείφουνε”!

Έχουμε ξαναπεί για την ευκολία με την οποία εναλλάσσουν τα στελέχη τους όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις – εκτός Λαϊκής Συσπείρωσης – πράγμα που αποδεικνύει και την κοινή τους πολιτική ευθύνη στην βαρβαρότητα που ζει σήμερα η λαϊκή οικογένεια.
Ο κ. Χατζησάββας, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, συνεργάζεται με ακροδεξιό φιλοχρυσαυγίτη και με συμβούλους της ως τώρα διοίκησης του Δήμου για να μας παρουσιάσει μια «νέα» δήθεν παράταξη της «αλληλεγγύης».
Ο κ. Φασφαλής, στέλεχος επίσης του ΠΑΣΟΚ και σύμβουλος ως τώρα του κ. Δανιηλίδη, αποστασιοποιείται ένα μήνα πριν τις εκλογές και μαζί με τον κ. Σιωμάδη (επικεφαλής ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ στις προηγούμενες εκλογές) παρουσιάζουν άλλη μια «νέα» παράταξη της «ανανέωσης» που στηρίζεται τώρα από τη Ν.Δ.
Χθες ο κ. Ζιγκερίδης – επικεφαλής του συνδυασμού που στηρίζονταν ως τώρα από τη Ν.Δ. – ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον κ. Δανιηλίδη.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να τι έγραφε ο κ. Ζιγκερίδης λίγες ημέρες πριν στο προσωπικό του facebook.
 
Οι τρεις σωτήρες του τόπου μας μαζί το 2010 ΣΙΜΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ - ΝΑΚΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ.ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ !!!!

Ο Dimitris Zigeridis πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες.
Αυτούς θα ψηφίσεις ; Αγαπητοί συμπολίτες Νεάπολης , Συκεών ,Πεύκων και Αγ.Παύλου μη γελιέστε Σίμος και Γρηγόρης μια από τα ίδια είναι !!!!... 
Έχετε δύο επιλογές, η μια επιλογή αυτούς που είναι αγκυλωμένοι και εξαρτημένοι από τα βαρίδια του παρελθόντος και από την άλλη η δική μας της ανεξάρτητης χωρίς εξαρτήσεις υποψηφιότητα του Δημήτρη Ζιγκερίδη, γιατί εμείς δίνουμε λογαριασμό μόνο στους πολίτες και πουθενά αλλού ...



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Όλα αυτά πρέπει να προβληματίσουν το λαό.

Μόνο η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι αυτή που δε μεταλλάσσεται, η μόνη που μένει στο λαό, πάει για την ενίσχυση του αγώνα, του κινήματος, δεν δίνεται προίκα σε γάμους και παζάρια για να υπάρξουν δήμαρχοι και διοικήσεις «μία από τα ίδια».

Τώρα είναι η στιγμή για όσους θέλουν να τιμωρήσουν τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου και της υποταγής, να δώσουν την ψήφο τους στο ΚΚΕ και την «Λαϊκή Συσπείρωση»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.