Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Προσπαθούν να κρυφτούν!


Κάτω από τις βάρος των αποκαλύψεων για τις άθλιες συνθήκες λειτουργίας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πεύκων (κτίριο καλογραιών), η διοίκηση του κ. Δανιηλίδη προσπαθεί πανικόβλητη να κρύψει τις βαριές ευθύνες της γι’ αυτή την κατάσταση, υποσχόμενη ξανά πως θα ανακατασκευάσει την σκάλα (αλλά μετά το τέλος του σχολικού έτους) κατηγορώντας μάλιστα τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για … «κινδυνολογία»!!!
ΑΡΝΙΟΥΝΤΑΙ όμως να φέρουν το ζήτημα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, συνεχίζοντας να εκθέτουν σε κίνδυνο μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Την Τρίτη 2 Ιούνη, σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επισκέφτηκαν το 4ο Δημοτικό Πεύκων, όπου αντίκρισαν την άθλια και επικίνδυνη κατάσταση που υπήρχε με την σαπισμένη σκάλα που χρησιμοποιούσαν μικροί μαθητές και εκπαιδευτικοί.
Την επομένη το πρωί (Τετάρτη 3 Ιούνη) έστειλαν επιστολή (μαζί με φωτογραφίες) στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, στον Δήμαρχο, στους υπεύθυνους αντιδημάρχους και στους Δημοτικούς Συμβούλους, για να τους ενημερώσουν και να απαιτήσουν την άμεση επέμβαση της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.
Παρά την γρήγορη παρέμβαση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και την σοβαρότητα του προβλήματος ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ δεν υπήρξε από πλευράς διοίκησης.
Την Παρασκευή το πρωί 5 Ιούνη, η «Λαϊκή Συσπείρωση» με πρωτοκολλημένη επιστολή της ζητάει την σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με αυτό το θέμα, ενημερώνοντας την ίδια στιγμή Δήμαρχο, αντιδημάρχους και όλες τις δημοτικές παρατάξεις, ζητώντας μάλιστα από τους δημοτικούς συμβούλους να υποστηρίξουν το θέμα της έκτακτης σύγκλισης (εάν το αίτημα υποστηριζόταν από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, η διοίκηση ήταν υποχρεωμένη να συγκαλέσει το έκτακτο συμβούλιο).
Αντί απάντησης, η διοίκηση του Δήμου έστειλε την ίδια ημέρα πρόσκληση για δημοτικό συμβούλιο στις 9 Ιούνη, ΧΩΡΙΣ να συμπεριλάβει το θέμα του 4ου Δημοτικού Πεύκων!!!
Μέχρι σήμερα ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της αντιπολίτευσης ΔΕΝ στήριξε το αίτημα για έκτακτη σύγκλιση του Συμβουλίου πάνω στο συγκεκριμένο πρόβλημα.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα απαιτήσει να συζητηθεί – ως έκτακτο – το πρόβλημα του 4ου Δημοτικού Πεύκων στην αυριανή συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.