Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

ΔΕΝ δίνουν την οικονομική βοήθεια σε καρκινοπαθή λόγω … έλλειψης προσωπικού!



Την άμεση αντίδραση των εκλεγμένων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» προκάλεσε η καταγγελία καρκινοπαθούς και άπορου πολίτη του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, ότι δεν του δίνουν την οικονομική βοήθεια των 500 ευρώ, που του έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, με την δικαιολογία της έλλειψης προσωπικού.

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καλώντας τον να λύσει άμεσα το πρόβλημα:
«Δεν είναι δυνατό να αντιμετωπίζονται με αυτό τον τρόπο συνάνθρωποί μας που έχουν τεράστιες ανάγκες επιβίωσης, ειδικά αυτή την περίοδο.
Η διοίκηση του Δήμου όφειλε εδώ και πολύ καιρό να πάρει μέτρα στελέχωσης των υπηρεσιών της για να εξυπηρετεί επείγουσες καταστάσεις, όπως η συγκεκριμένη.
Είχαμε καλέσει τη διοίκηση να δώσει αναβολή σε όλες τις οφειλές πολιτών προς τον Δήμο έως ότου λήξει το πρόβλημα της πανδημίας.
Αν το είχε κάνει, θα μπορούσε να μεταφέρει προσωπικό από το τμήμα εσόδων ώστε να καλυφθούν οι επείγουσες περιπτώσεις.
Όπως και να έχει, είναι επιτακτικό στην ιεράρχηση των πράξεων πληρωμών που κάνουν, οι ανάγκες αυτών των συμπολιτών μας να μπουν στην πρώτη θέση, ειδικά σήμερα που βρισκόμαστε δέκα ημέρες πριν από το Πάσχα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.