Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Συζήτηση με κατοίκους περιοχής Κολοκοτρώνη - Συκιές (30/04/2014)


Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Νεάπολης Συκεών», μαζί με τον υπ. Δήμαρχο Μπάμπη Βέλλη συναντήθηκε και συζήτησε με κατοίκους της περιοχής Κολοκοτρώνη.


Οι κάτοικοι εξέφρασαν την οργή τους γιατί η διοίκηση του δήμου ζητά από κάθε λαϊκή οικογένεια να πληρώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ, επειδή κατασκευάζεται ένα πάρκο στην περιοχή τους.
Ο Μπάμπης Βέλλης, ενημερώνοντας τους κατοίκους είπε:
«Η διοίκηση του Δήμου εκτελεί κατά γράμμα τις αντιλαϊκές πολιτικές ΕΕ και κυβέρνησης. Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από αυτούς. Προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι και σαν τέτοια φέρνουν την πλήρη ευθύνη για την εξαθλίωση της λαϊκής οικογένειας.
Στόχος τους είναι να εμπορευματοποιήσουν κάθε υπηρεσία που προσφέρουν.
Θέλεις παιδικούς-βρεφικούς σταθμούς, πλήρωσε.
Θέλεις πολιτιστικά-αθλητικά τμήματα, πλήρωσε.
Θέλεις χώρους πρασίνου, ξαναπλήρωσε.
Αυτή είναι η λογική τους. Δυσβάστακτοι φόροι και εξοντωτικά χαράτσια στις λαϊκές οικογένειες, φοροαπαλλαγές και διευκολύνσεις στο μεγάλο κεφάλαιο.
Δεν τους ενδιαφέρει πως ζουν οι οικογένειες που καλούνται να πληρώσουν. Δεν τους ενδιαφέρει αν έχουν κάποια δουλειά ή είναι άνεργες, αν μπορούν να τα βγάλουν πέρα ή όχι.
Δικαιολογούνται πως εφαρμόζουν το γράμμα του νόμου, κρύβουν όμως πως οι δικές τους κυβερνήσεις είναι αυτές που ψήφισαν όλες αυτές τις βάρβαρες και αντιλαϊκές διατάξεις και πως οι ίδιοι στήριξαν με νύχια και με δόντια αυτές τις κυβερνήσεις.
Συχνά πυκνά εξάλλου ο κ. Δανιηλίδης δηλώνει υπερήφανος πως με τη δική του συμβολή, οι δήμοι της χώρας μας «κέρδισαν το δικαίωμα» να … επιβάλουν τοπικούς φόρους στους δημότες!!!
Τέτοιου είδους διοικήσεις όχι μόνο δεν θέλουν και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα αλλά αντίθετα χειροτερεύουν τις συνθήκες ζωής του λαού, υλοποιώντας τις βάρβαρες πολιτικές κυβερνήσεων και ΕΕ.»
Κλείνοντας ο κ. Βέλλης κάλεσε τους κατοίκους οργανωμένα να αντισταθούν στα σχέδια της διοίκησης αλλά και της γενικότερης εξαθλίωσης από αυτές τις πολιτικές, ενισχύοντας με την ψήφο τους το ΚΚΕ και την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.