Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Συζήτηση με τους εργαζόμενους του Δήμου. (09/05/2014)



Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Νεάπολης Συκεών, επισκέφτηκε το εργοτάξιο του δήμου στην Νεάπολη και συζήτησε με τους εργαζόμενους.
Ο υπ. Δήμαρχος Μπάμπης Βέλλης κάλεσε τους εργαζόμενους να χρησιμοποιήσουν σαν κριτήριο ψήφου την ίδια τους την εμπειρία.
Να σκεφτούν ποιες πολιτικές είναι αυτές που εκτίναξαν την ανεργία στα ύψη, που ξεθεμελίωσαν εργατικές κατακτήσεις και δικαιώματα δεκαετιών, που μετέτρεψαν την σταθερή και μόνιμη εργασία σε απασχόληση λίγων μηνών με άθλια μεροκάματα και μισθούς.
Αυτές οι εκλογές είναι μια ευκαιρία να τιμωρηθούν τα κόμματα και οι παρατάξεις του Ευρωμονόδρομου, που με παχιά λόγια υπόσχονταν σύγκλιση μισθών με αυτούς της Γερμανίας και της Ολλανδίας και μας οδήγησαν σε μισθούς χαμηλότερους ακόμα και της Κίνας.
Που υποσχέθηκαν χρυσά κουτάλια και μας άρπαξαν ακόμη και τα πλαστικά.
Τα κόμματα αυτά και οι παρατάξεις τους στην τοπική διοίκηση, αλλάζουν τώρα προφίλ και όνομα σε μια προσπάθεια νέας εξαπάτησης του λαού.
«Ποτάμια» και «Ελιές», ξεφυτρώνουν σαν νέα δήθεν σχήματα με τη μυρωδιά όμως της μούχλας και της σαπίλας.
Σε τίποτα δεν διαφέρουν από  ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ή ΔΗΜΑΡ αφού υποκλίνονται και συμφωνούν με τη βάρβαρη πολιτική της ΕΕ.
Το πραγματικό δίλλημα αυτών των εκλογών είναι: Θα συνεχιστεί αυτή η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική ή θα μπουν οι βάσεις για μια άλλη πορεία προς όφελος του λαού.
Χρειάζεται τώρα να δοθεί δύναμη στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», γιατί είναι οι μόνες δυνάμεις που στάθηκαν δίπλα στα λαϊκά προβλήματα και αντιπάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις ενάντια σε αυτή τη βαρβαρότητα.
Η ψήφος στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι η μόνη που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει τη λαϊκή οικογένεια, η μόνη που δε μεταλλάσσεται και που μπορεί τελικά να οδηγήσει σε έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης προς όφελος του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.