Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέαπολης Συκεών Μπάμπη Βέλλη, για τα εκλογικά αποτελέσματα. (19/05/2014)

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νεάπολης Συκεών θέλει να ευχαριστήσει όλους εκείνους και εκείνες, όλους τους λαϊκούς ανθρώπους, τους απλούς αγωνιστές της καθημερινής ζωής που συμπορεύτηκαν μαζί μας, που στήριξαν και ψήφισαν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Θεωρούμε τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών θετικά, δεδομένων των συνθηκών μέσα στις οποίες διεξήχθηκαν.
Μέσα σε συνθήκες άκρατης υποσχεσιολογίας, ρουσφετολογίας, ηθικών και πολιτικών εκβιασμών, με την τεράστια κινητοποίηση όλου του μηχανισμού που διαθέτει η διοικούσα παράταξη (αλλά και παρατάξεις της αντιπολίτευσης), η «Λαϊκή Συσπείρωση» ήταν η μόνη που ανέδειξε τα κυρίαρχα λαϊκά προβλήματα και τις πραγματικές αιτίες που τα δημιουργούν, παλεύοντας ταυτόχρονα για τη λύση τους.
Η παράταξη μας πήρε 8% εκλέγοντας δύο συμβούλους.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα τηρήσει στο έπακρο την υπόσχεση που είχε δώσει στο λαό του δήμου μας, πως μετά τις εκλογές από όποια θέση και αν βρεθεί θα συνεχίσει να δίνει όλες τις δυνάμεις της για την αντιμετώπιση των λαϊκών προβλημάτων.

Από την πρώτη στιγμή είχαμε ξεκαθαρίσει πως ο εκλογικός νόμος με το β' γύρο νοθεύει την επιλογή του λαού και δεν πρόκειται να υποκύψουμε σε ψευτοδιλήμματα για την επιλογή κάθε φορά του «μικρότερου κακού».
Καλούμε κάθε λαϊκό άνθρωπο να σταθεί ενάντια και στους δύο επίδοξους διεκδικητές της δημαρχίας.

Το κύριο όμως είναι πως μπροστά μας έχουμε την μάχη των ευρωεκλογών.
Ξέρουμε καλά πως μόνο με μια μεγάλη λαϊκή συμμαχία και με ένα ισχυρό ΚΚΕ παντού, μπορούμε να αποτρέψουμε νέα αντιλαϊκά μέτρα, να απαιτήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της λαϊκής οικογένειας, να σπάσουμε τα δεσμά ΕΕ-μονοπωλίων, ανοίγοντας τον δρόμο για φιλολαϊκές εξελίξεις.
Γι αυτό το λόγο καλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες, τους συναγωνιστές και τις συναγωνίστριες, με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα και δύναμη να συμβάλουν στην ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.