Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Δήλωση στήριξης του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από την Αθανασία Πετρέλη – Συνταξιούχο Εφέτη


Επειδή μπροστά μας έχουμε τις εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο, τις Περιφέρειες και τους Δήμους, αλλά σύντομα θα έρθουν και οι βουλευτικές.

Επειδή τα κόμματα που ζητούν την ψήφο μας είτε υποστηρίζουν ανοιχτά την Ευρώπη των μονοπωλίων και του μεγάλου κεφαλαίου, είτε προσπαθούν να μας κοροϊδέψουν  ευαγγελίζοντας μια «κοινωνική» δήθεν Ευρωπαϊκή Ένωση των λαών.

Επειδή η Ε.Ε. μόνο για τα συμφέροντα του κεφαλαίου φρόντιζε, φροντίζει και θα φροντίζει, χτυπώντας, αλύπητα τα δικαιώματα των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, προκειμένου να εξασφαλίζει τα υπερκέρδη των πλουσίων.

Επειδή είτε με οικονομική κρίση είτε με «ανάπτυξη» ωφελημένο θα βγαίνει το κεφάλαιο ενώ τα φτωχά λαϊκά στρώματα θα βυθίζονται όλο και περισσότερο στη βαρβαρότητα.

Επειδή η τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού έχει το ρόλο φοροεισπράκτορα μακριά και αντίθετη πολλές φορές από τα πραγματικά προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, χρηματοδότης επιχειρηματικών και εργολαβικών συμφερόντων.

Για όλους τους παραπάνω λόγους χρειάζεται σήμερα να δυναμώσουμε παντού το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση, στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια τους σε κάθε εκλογική μάχη. Γιατί μόνο το ΚΚΕ παλεύει για τα λαϊκά συμφέροντα.

Στο Δήμο μας στηρίζουμε και ψηφίζουμε αποφασιστικά το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Νεάπολης – Συκεών με επικεφαλής τον Μπάμπη Βέλλη και υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους γνωστούς αγωνιστές και αγωνίστριες της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.