Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Μαχητική συγκέντρωση και πορεία από τους συμβασιούχους στην καθαριότητα του δήμου Νεάπολης - Συκεών


Μαχητική συγκέντρωση και πορεία στους δρόμους της Νεάπολης πραγματοποίησαν χθες οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα του Δήμου Νεάπολης - Συκεών που η διοίκηση του δήμου τους απολύει, καθώς αρνείται να υλοποιήσει την απόφαση του δικαστηρίου που διατάσσει τη μετατροπή των συμβάσεών τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου. Διαμήνυσαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα μέχρι να δικαιωθούν.
 Σταθερός συμπαραστάτης του αγώνα των εργαζομένων, στην πρώτη γραμμή του αγώνα μαζί τους, βρίσκεται ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης, που χρόνια τώρα κρατά ζωντανό τον αγώνα για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά.


Στη χθεσινή κινητοποίηση, τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των συμβασιούχων εξέφρασαν με την παρουσία τους ο υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νεάπολης - Συκεών και δημοτικός σύμβουλος, Μπάμπης Βέλλης και ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.
Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν τη στάση της διοίκησης του δήμου που μεθόδευσε και πέρασε στα κρυφά και εκτός ημερήσιας διάταξης, από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, απόφαση για άσκηση έφεσης στη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τους εργαζόμενους, αλλά και τις άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης που έβαλαν πλάτη στην απαράδεκτη πρακτική της διοίκησης. 
Μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση» στάθηκε όλο αυτό το διάστημα δίπλα στους εργαζόμενους, στηρίζοντας τους αγώνες τους όχι μόνο μέσα στις συνεδριάσεις συμβουλίων και επιτροπών, αλλά και έξω στους δρόμους, στις απεργίες και τις κινητοποιήσεις του κλάδου.
ΠΗΓΗ: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.