Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Με επιτυχία η παρουσίαση υποψηφίων της «Λαϊκής-Συσπείρωσης» στη Δημοτική Ενότητα των Πεύκων


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση των νέων υποψηφίων της Δημοτικής Ενότητας Πεύκων.

Το άνοιγμα της εκδήλωσης έγινε από τον εκπαιδευτικό και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Σταύρο Τριλυράκη ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τη σημασία τους για τις εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μπάμπης Βέλλης, αναφέρθηκε στη δράση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» όλα αυτά τα χρόνια, δράση που δεν άφησε και το πιο μικρό λαϊκό πρόβλημα χωρίς να το αναδείξει και να μην παλέψει για τη λύση του.

Αντίθετα οι άλλες παρατάξεις, παρά τον «κουρνιαχτό» που σηκώνουν με ψεύτικες αντιπαραθέσεις, ομονοούν τελικά στις βασικές τους κατευθύνσεις:
«Όλοι αυτοί που παρουσιάζονται σήμερα σαν «ανεξάρτητοι», «αυτό-διοικητικοί» και “ικανοί” Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες, τελικά συμφωνούν απόλυτα στους σχεδιασμούς και την υλοποίηση τέτοιου είδους αντιλαϊκών πολιτικών που αποτελούν εξάλλου και επιλογές των πολιτικών τους κομμάτων.

Συμφωνούν στη μείωση των Κρατικών πόρων προς την Τοπική Διοίκηση, στη Δημοτική φορολόγηση, στην «ανταποδοτικότητα» των υπηρεσιών των Δήμων, στην είσπραξη δυσβάστακτων και απεχθών φόρων (ΕΝΦΙΑ) από τους Δήμους, στη διάσπαση του ενιαίου Δημόσιου χαρακτήρα των τομέων της Υγείας, Παιδείας και Κοινωνικής Πρόνοιας και τη μεταφορά ενός μέρους τους στην Τοπική Διοίκηση.

Τα πολιτικά σουλάτσα και αλισβερίσια που βλέπουμε στην κεντρική πολιτική σκηνή, που με ευκολία οι βουλευτές τους μεταπηδούν από το ένα αστικό κόμμα στο άλλο, επαναλαμβάνονται και στον Δήμο μας.

Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, επικεφαλής παρατάξεων, μεταπηδούν από τον ένα συνδυασμό στον άλλον και μετά καμώνονται τους «αντιπολιτευόμενους».

Ο επικεφαλής του δήθεν «προοδευτικού μετώπου» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ πριν δύο χρόνια συγκατοικούσε με ακροδεξιό σύμβουλο ρατσιστικών αντιλήψεων.
Και οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ στέλνουν τα ΜΑΤ σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές όταν οι τελευταίοι προσπαθούν να πλησιάσουν τον χώρο ομιλίας του Υπουργού κ. Γαβρόγλου».

Την εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό του ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Ζιώγας τονίζοντας πως το πραγματικό δίλλημα σ’ αυτές τις εκλογικές μάχες είναι: «Αν θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά και καταστροφές ή θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, για ν’ ανοίξει ο δρόμος, για να αλλάξει ριζικά επιτέλους αυτό το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα;
Η συστράτευση με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" σημαίνει οργάνωση - πάλη - διεκδίκηση για ό,τι δικαιούμαστε ως λαός και πόλη, σημαίνει ότι ο λαός βγαίνει στο προσκήνιο».

Τα νέα ονόματα που ανακοινώθηκαν για το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι:

Βαρυδάκης Θοδωρής         Εργαζόμενος στον ΟΣΕ, σπουδαστής ΟΑΕΔ

Γιαννακίδης Ευάγγελος    Μαθηματικός, καθηγητής στην ιδιωτική εκπαίδευση

Γιάννος Δημήτρης           Συνταξιούχος Τραπεζικός Υπάλληλος, πρόεδρος Επιτροπής Ειρήνης Νεάπολης-Συκεών

Γκίκα Αμαλία                    Φοιτήτρια Ωκεανογραφίας

Γκίκας Ανδρέας                Φοιτητής Ηλεκτρονικής, ΤΕΙ Θεσσαλονίκης

Ζαχαριάδης Κυριάκος  Άνεργος

Ζιώγας Πάρις           Πολιτικός Μηχανικός

Καρκαλέτση Χρύσα  Ιδιωτικός Υπάλληλος

Κελεσίδου Εύα    Φοιτήτρια Φιλοσοφικής

Μαυροπούλου Αναστασία   Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Ρετζικίου

Μιχαηλίδου Ευαγγελία      Συνταξιούχος, μέλος της ΟΓΕ

Μπαρούτας Κώστας  Ιδιωτικός Υπάλληλος, Δημοσιογράφος, Ιστορικός

Παπαδοπούλου Ανθή   Τραπεζικός Υπάλληλος

Πασχαλίδου Μαρία Πρώην Τοπική Σύμβουλος Πεύκων

Σακελλιάδης Φώτης   Χημικός Μηχανικός

Τριλυράκης Σταύρος Φιλόλογος, εκπαιδευτικός

Τσαλακανίδου Κυριακή          Φιλόλογος, Διοικητική Υπάλληλος ΑΠΘ, Γραμματέας Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΑΠΘ

Ψιλόπουλος Χαράλαμπος    Μηχανολόγος Μηχανικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.