Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Δήλωση συμπόρευσης με το ΚΚΕ από την Σοφία Τσοχανταρίδου

Τη συμπόρευσή της με το ΚΚΕ και την υποψηφιότητά της ως δημοτικής συμβούλου Νεάπολης - Συκεών δηλώνει η Σοφία Τσοχανταρίδου, εργάτρια από τη Θεσσαλονίκη. 
Συγκεκριμένα, στη δήλωσή της, αναφέρει:
«Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια εργατική - λαϊκή οικογένεια.
Εργάτες οι γονείς μου, εργάτρια και εγώ.
Κατά διαστήματα πάλευα να τα βγάλω πέρα με το φασόν, άλλοτε εργαζόμουνα και άλλοτε ξέμενα στην ανεργία. Τελευταία δουλεύω σαν εργάτρια καθαριότητας του Δήμου Νεάπολης - Συκεών με 8μηνη σύμβαση.
Μαζί με τους συναδέλφους μου, εργάτες και εργάτριες, δώσαμε έναν σκληρό και περήφανο αγώνα για το δικαίωμά μας στη σταθερή και μόνιμη εργασία, διεκδικώντας η κυβέρνηση να μετατρέψει όλες τις συμβάσεις από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Σε κανένα δήμο οι ανάγκες της καθαριότητας δεν είναι πρόσκαιρες και περιστασιακές. Μόνιμες και διαρκείς είναι οι ανάγκες για καθαρούς δρόμους, πάρκα και πεζοδρόμια.
Το ίδιο μόνιμες και διαρκείς είναι οι ανάγκες για το γάλα των παιδιών μας, το φαΐ της οικογένειας, τα έξοδα του νοικοκυριού μας.
Να, γιατί ο αγώνας μας για μόνιμη και σταθερή δουλειά, με αξιοπρεπείς μισθούς, για μια ανθρώπινη ζωή είναι δίκαιος.
Καθημερινά η ζωή μας χειροτερεύει με όλα αυτά τα βάρβαρα μέτρα που πάρθηκαν πότε από το ΠΑΣΟΚ, πότε από τη ΝΔ και σήμερα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Στον καθημερινό μας αγώνα οι μόνοι που στάθηκαν πραγματικοί συμπαραστάτες και συναγωνιστές ήταν οι συνάδελφοι εργαζόμενοι από τις ταξικές δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
Οι κομμουνιστές, το ΚΚΕ, ποτέ δεν μας γέλασαν. Μας έδειξαν πως με τον ενωμένο αγώνα και με τις δικές μας δυνάμεις μπορούμε να φέρουμε τα "πάνω κάτω".
Αυτοί είναι οι λόγοι που με οδήγησαν να συμπορευτώ με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" του Δήμου Νεάπολης - Συκεών και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιό της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.