Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019

Δεν του “βγήκε” του γκεμπελίσκου και ξαναπροσπαθεί!


Ο συκοφάντης-γκεμπελίσκος Δημοτικός Σύμβουλος της “ΣΥΡΙΖΑϊκης” «ΑυΡΑ» προσπάθησε με μια ψεύτικη και συκοφαντική ανακοίνωση, που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα (face book), να κατηγορήσει τον κομμουνιστή Δήμαρχο Πάτρας, Κώστα Πελετίδη, και το ΚΚΕ πως δήθεν συνδιαλέγονται με την ΝΔ και τον Μητσοτάκη.

Όταν η απάτη του αποκαλύφθηκε και αποδείχτηκε πως δεν επρόκειτο για καμιά «κομματική συγκέντρωση της ΝΔ» αλλά για μια εκδήλωση της τοπικής εφημερίδας “Γνώμη” και πως στην ίδια εκδήλωση ήταν παρών και ο υποψήφιος περιφερειάρχης του Σύριζα στη Δυτική Ελλάδα Απόστολος Κατσιφάρας (ο κύριος που φωτογραφίζεται δίπλα και δεξιά από τον Πελετίδη), τότε αντί να ζητήσει κάποια συγνώμη (έστω και για τα μάτια του κόσμου – όχι πως το περιμέναμε βέβαια) προτίμησε να κρυφτεί σβήνοντας και εξαφανίζοντας την ανακοίνωση που είχε ανεβάσει.Τόσο έντιμος ο «λόγος» αυτού του κυρίου, που δεν τόλμησε να αρθρώσει ούτε μισή λέξη.
Απλά έτρεξε να κρύψει, να καταχωνιάσει τα «πειστήρια του εγκλήματος»!!!
Όμως δεν το έβαλε κάτω.

Αμέσως μετά, ανέβασε δεύτερη κατασκευασμένη είδηση για να αποδείξει αυτή τη φορά  «την προσχώρηση του ΚΚΕ στο βασικό αφήγημα της μείζονος Δεξιάς», όσο αφορά τη θέση που πήρε για την «συμφωνία των Πρεσπών».
Δεν θα μπούμε στον κόπο να του αναλύσουμε τις θέσεις του ΚΚΕ για το συγκεκριμένο θέμα. Όποιος θέλει να τις μάθει μπορεί κάλλιστα να ανατρέξει στον ηλεκτρονικό «Ριζοσπάστη» ή στο portal «902.gr» να τις μάθει.
Δεν πρόκειται περί αυτού όμως.

Ο συγκεκριμένος γκεμπελίσκος δεν ενδιαφέρεται να μάθει τις θέσεις του ΚΚΕ.
Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κάνει την αντικομμουνιστική του δουλειά.
Εμείς ας του αφιερώσουμε – και σε όλους όσους άλλους του σιναφιού του – ένα άρθρο του Γιώργου Σαρρή γραμμένο το 2013.

«Επάγγελμα πρώην κομμουνιστήςΤι επαγγέλεσθε;
-Είμαι πρώην κομμουνιστής.
Μμμμ... πάρα πολύ ενδιαφέρον. Και τι μπορείτε να κάνετε για μας;
-Ο,τι ακριβώς χρειάζεστε κι έχετε ανάγκη. Δηλαδή μπορώ τα πάντα για σας. Γιατί αν χάσετε την εξουσία σας... Είμαι ό,τι πιο χρήσιμο μπορείτε να φαντασθείτε! Μιλάω αριστερά κοιτάζοντας δεξιά. Είμαι επαναστάτης βροντερός στα λόγια, που οφείλω να πω πως μου έμαθαν καλά να χειρίζομαι, ενώ στην πράξη κάνω ό,τι πρέπει για να φρενάρω τη συνείδηση. Βαρέθηκα ξέρετε τις επαναστάσεις, τις εξεγέρσεις και τους χαζούς ηρωισμούς. Δεν αντέχω άλλες φασαρίες και ξεσηκωμούς. Ζητάω κοινωνική ειρήνη, συνεργασία όλων με όλους για το ...κοινό μας καλό.
Δώστε μου ένα ρόλο στη μηχανή σας και δεν θα μετανιώσετε.
Μάλιστα... Και με τους τέως συντρόφους σας;
-Εξακολουθώ να τους φωνάζω συντρόφους, τι καλύτερο; Οχι για να με ακούνε αυτοί βέβαια, αυτοί ξέρουν..., αλλά για να μπορώ να μιλήσω στους άλλους με τη γλυκιά φωνή μου και να κλαψουρίζω για αυτούς που γοητεύονται από τα ψευτοκλάματα.
Κατά βάση τους σιχαίνομαι, θέλω να εξαφανιστούν, έλεος πιά! Ο κόσμος προχώρησε, δεν θέλει βία και αίματα! Θέλουμε την ησυχία μας... Όσο για τους πολλούς, τους αρέσει σίγουρα να νομίζουν ότι μπορούν χωρίς κόπο και ζόρι να καταφέρουν κάτι...
Να καταφέρουν τι;
-Μα ό,τι τους επιτρέπετε φυσικά.
Νομίζω ότι συνεννοούμαστε απόλυτα. Φυσικά θα έχετε αρκετές "αποκαλύψεις" για τους τέως συντρόφους σας. Ξέρετε... ράμματα για τη γούνα τους.
-Μα τι λέτε; Έχω ό,τι χρειαστεί, κι ό,τι δεν έχω μπορώ να το δημιουργήσω. Πως θα πείσω άλλωστε... αν δε μιλάω διαρκώς για την "αγριότητα", τη "σκληρότητα", την απανθρωπιά τους... Ο κόσμος διαρκώς κοιτάζει με το πλάι του ματιού του προς τα κει. Κάποιος πρέπει να του γυρίζει με κάθε τρόπο διαρκώς το κεφάλι. Κάποιος ..."δικός τους" αν γίνεται.
Μην ανησυχείτε, είμαι ένα είδος ζωγράφου που ειδικεύεται στο να μαυρίζει διαρκώς το λευκό. Λερώνω καλά!
Πιστεύετε κι εσείς ότι ο καπιταλισμός έχει τελειώσει;
-Μα τι λέτε; Ο καπιταλισμός είναι μια Λερναια Ύδρα, με την καλή έννοια βέβαια...Είναι ένα πανέξυπνο σύστημα που πάντα βρίσκει τρόπους! Άρα και τώρα θα βρεί τρόπο να ξεγλυστρίσει, αν φυσικά βρει τους κατάλληλους συνεργάτες. Δεν  είναι έτσι;
Ακριβώς, αρκεί να ξεφορτώνεται τους επίδοξους Ηρακλήδες που θέλουν την εξόντωσή του. Ειδικά όταν οργανώνουν και δημιουργούν κι άλλους τότε κινδυνεύουμε.
-Αυτό αφήστε το σε μας. Ειδικότητά μας η ..."επαναστατική" διάλυση των πάντων μέχρι τη σχάση του πυρήνα αν χρειαστεί. Όπου μαζεύεται ...σκόνη, φυσάμε επαναστατικά και  σκορπίζει πριν γίνει πέτρα. Πάνω απ' όλα το άτομο, ο άνθρωπος... Και οι ομάδες όπως ξέρετε καταπιέζουν την προσωπική ελευθερία, πράγμα που δε μας αρέσει. Πως μπορεί να αλλάξει κανείς τον κόσμο καταπιέζοντας την προσωπική του ελευθερία; Αρκεί να φερόμαστε με κάποια ανθρωπιά, καταλαβαίνετε... πρέπει να πείθουμε.
Μα φυσικά, πάνω απ' όλα ο άνθρωπος, ειδικά ο ...ικανός άνθρωπος. Κι  εμείς οι καπιταλιστές άνθρωποι είμαστε άλλωστε όπως όλοι. Και μάλιστα πιο άνθρωποι απ' τους άλλους!
-Ας δώσουμε λοιπόν τα χέρια! Για ένα καπιταλισμό για τον άνθρωπο! Για την επανάσταση της ελπίδας για "κάτι καλύτερο για όλους"!
Μμμμ πολύ ωραίο! Που τα βρίσκετε...Πραγματικά χρήσιμος! Για έναν κόσμο για ...όλους! Υπέροχα ακίνδυνο! Μα αλήθεια, τι θα έκαναν αυτά τα ζώα αν δεν τους δίναμε εμείς μια δουλειά; Αυτοί δεν είναι ικανοί να χωρίσουν δυο γαϊδουριών άχυρο. Εμπρός λοιπόν για τον άνθρωπο, το νέο  ...ικανό άνθρωπο και την προσωπική του ελευθερία. Ακούγεται μια χαρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.