Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

Τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων εργατών-ριών καθαριότητας ζητάει η “Λαϊκή Συσπείρωση" Νεάπολης-Συκεών

Με επιστολή τους προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, οι σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ζητούν να μην υπάρξει προσφυγή από την πλευρά του Δήμου, στην απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, που έκανε δεκτή τη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, των συμβασιούχων εργατών-ριών καθαριότητας του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, σε συμβάσεις αορίστου χρόνου.


Μαζί με το θέμα αυτό ζητούν επίσης να συζητηθεί και η καταγγελία για την παρεμπόδιση εγγραφής νέων μελών και ανανέωσης κάρτας-μέλους σε μέλη ΚΑΠΗ που δεν είναι δημότες, καθώς και η μόνιμη ανάρτηση των βίντεο των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (μέσω του καναλιού You Tube που έχει ο Δήμος).

Παρακάτω επισυνάπτεται η επιστολή της “Λαϊκής Συσπείρωσης" Νεάπολης-Συκεών:


Θεσσαλονίκη 14/2/19Προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου
Υπόψη κ. Δημάρχου
Κοινοποίηση Δημοτικούς Συμβούλους

 

Προτάσεις για θέματα ημερήσιας διάταξης


Σας ζητάμε να εντάξετε τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου:

1.    Συζήτηση και απόφαση επί του ζητήματος της μη προσφυγής του Δήμου κατά της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, που αποφάσισε τη μετατροπή των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, των συμβασιούχων εργατών-ριών καθαριότητας του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, σε συμβάσεις αορίστου χρόνου.
2.    Συζήτηση επί της καταγγελίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την παρεμπόδιση εγγραφής νέων μελών και ανανέωσης κάρτας-μέλους σε μέλη ΚΑΠΗ που είναι κάτοικοι αλλά δεν είναι δημότες του Δήμου μας.
3.    Συζήτηση και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για δημόσια και μόνιμη ανάρτηση των βίντεο των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (μέσω του καναλιού You Tube που έχει ο Δήμος).


Για την «Λαϊκή Συσπείρωση»

Βέλλης Χαράλαμπος
Κατσάνη-Τερζηβασιλειάδου Ειρήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.