Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Δημιουργούνται Επιτροπές Αλληλεγγύης

Μέσα από τις Λαϊκές Επιτροπές (στις οποίες συμμετέχουν φορείς όπως η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση, η ΠΑΣΕΒΕ και το ΠΑΜΕ)  ξεπήδησε η ανάγκη για τη δημιουργία των Επιτροπών Αλληλεγγύης.
Με κεντρικό σύνθημα ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ και σε συνεργασία με τα σωματεία του ΠΑΜΕ και τους Συλλόγους Γυναικών της ΟΓΕ έχει ξεκινήσει ήδη η καταγραφή των προβλημάτων των εργαζομένων και των ανέργων,δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών σε τρόφιμα, φάρμακα, παιδικές, τροφές, απλήρωτο ρεύμα, νερό, φυσικό αέριο, δάνεια  αλλά και η ενεμπόδιστη πρόσβαση στην Υγεία κ την Παιδεία, στις δημόσιες δομές (πχ παιδικοί σταθμοί) και τις μετακινήσεις.
Είναι πλέον ζήτημα ζωτικής σημασίας ο λαός να βγει στο προσκήνιο και να διεκδικήσει τη ζωή που του στερούν.
Η αλληλεγγύη μεταξύ των λαϊκών οικογενειών- πρέπει να είναι ξεκάθαρο σε όλους- ότι αν δε συνδυαστεί με την διεκδίκηση και την πάλη τότε θα καταλήξει σε φιλανθρωπία.
Πληροφορίες στα γραφεία του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Συκεών (μέλος ΟΓΕ) Αγ. Δημητρίου 37 Συκιές – Καστρίδου Κατερίνα 6973 483 974

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.