Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

«Φρένο» στην μεταφορά μαθητών στον Άγιο Παύλο.

Θεσσαλονίκη, 13-11-2014
Ανακοίνωση Τύπου



Πάνω από ένα μήνα οι γονείς των μικρών μαθητών του Αγίου Παύλου πετιούνται σαν μπαλάκι πότε στον Δήμαρχο και πότε στον Περιφερειάρχη για το ποιος θα δώσει λύση στο πρόβλημα μεταφοράς των παιδιών τους.

Η μεν Περιφέρεια ισχυρίζεται πως δεν έχει τα απαιτούμενα κονδύλια, ο δε Δήμος – που επαίρεται για το τεράστιο ταμείο του – φέρνει χίλιες δυο δικαιολογίες και προσκόμματα για να μην προχωρήσει τελικά στην εκταμίευση των χρημάτων.

Σχολιάζοντας την στάση των “υπεύθυνων” αρχών, ο εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το 2014 αυτοί που έχουν την ευθύνη της ασφαλούς μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία τους, σηκώνουν τα χέρια, παίζουν τους «Πόντιους Πιλάτους», και που καταλήγουν; Λένε στους γονείς οι ίδιοι να μεταφέρουν τα παιδιά τους.
Χίλια δυο προσκόμματα και δυσκολίες παρουσίαζε ως τώρα η Δημοτική αρχή, για να μην εκταμιεύσει το απαιτούμενο ποσό.
Πότε έλεγαν ότι δεν τους το επιτρέπει ο νόμος και άλλοτε ισχυρίζονταν πως θα δέχονταν καταγγελίες από τα ιδιωτικά τουριστικά γραφεία.
Όταν οι γονείς του πρότειναν να κάνει δημοτική συγκοινωνία, τότε επιστράτευσε την κινδυνολογία, εκφοβίζοντας τους γονείς πως μέσα στα δημοτικά λεωφορεία θα μπορούσε να παρεισφρήσει κανένας … παιδόφιλος που θα παρενοχλούσε τα παιδιά τους (!!!)»

Αυτό που τελικά ανάγκασε την δημοτική αρχή να εγκρίνει ένα κονδύλι ύψους 20000 ευρώ, ήταν η δική τους δυναμική παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.