Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση για τα παιδιά της Παλαιστίνης από το Σύλλογο Γονέων 6ου Δ.Σ. Συκεών.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών στην καμπάνια αλληλεγγύης «Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης», που οργανώθηκε με πρωτοβουλία της WFTU (ΠΣΟ: Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία), της FISE (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Εκπαιδευτικών), του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών σε συνεργασία με τη Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών. 

Στην ανακοίνωση του το Δ.Σ. του συλλόγου αναφέρει:
“Χαιρετίζουμε τους μικρούς μαθητές μας, που τελικά αποδείχτηκαν πολύ μεγάλοι, γιατί συνείσφεραν στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για Ανεξαρτησία με τις ζωγραφιές τους. Τους γονείς  και των δύο σχολείων που από το υστέρημά τους προσέφεραν σχολικές τσάντες, τετράδια, μαρκαδόρους και γενικά γραφική ύλη ως ένδειξη ελάχιστης αλληλεγγύης στην πάλη του λαού της Παλαιστίνης. Τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που συνέβαλαν και αυτοί από τη θέση τους στην επιτυχία της καμπάνιας, καθώς χωρίς τη στήριξή τους, δε θα ήταν δυνατόν να πετύχουμε τίποτα. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς (βιβλιοπωλεία κλπ) που προσέφεραν με μεγάλη χαρά και αυτοί κούτες με γραφική ύλη. Τέλος, ευχαριστούμε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νεάπολης-Συκεών που ομόφωνα ενέκρινε κονδύλιο για τη συμμετοχή του Συλλόγου μας στην καμπάνια αλληλεγγύης "Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης".  

Η προσπάθεια μας αυτή ολοκληρώθηκε συγκεντρώνοντας εκατοντάδες τετράδια κ.α. Αγκαλιάστηκε από όλη τη σχολική κοινότητα και απόδειξη είναι το ίδιο το υλικό που συγκεντρώθηκε. Κορυφαίο γεγονός για το σχολείο μας και τη γειτονιά μας αποτέλεσε η σημερινή εκδήλωση στην οποία προσκλήθηκαν και μίλησαν στα παιδιά, τους δάσκαλους και τους γονείς, ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Παροικίας Θεσσαλονίκης, κ. Σέντκι Ασσόκι, ο αντιπρόεδρος της ΕΔΥΕΘ, κ. Ζώκας Νίκος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεάπολης-Συκεών, κ. Μιχάλης Βουλγαρίδης.”

Από το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων ήταν οι κυρίες Μακρή Έλσα, Ροντίρη Όλγα, Τσουλιά Λαμπρινή και Καστρίδου Κατερίνα.

Από την “Λαϊκή Συσπείρωση” Νεάπολης-Συκεών παραβρέθηκε ο επικεφαλής Μπάμπης Βέλλης.

Όπως τόνισε ο κ. Ασσόκι στην ομιλία του "χάρη σε τέτοιες πρωτοβουλίες τα παιδιά της Παλαιστίνης αύριο θα έχουν από ένα τετράδιο". 



ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.