Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Νεάπολης - Συκεών.



Με δύο συμβούλους εκπροσωπείται η «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δημοτικό συμβούλιο Νεάπολης-Συκεών. Τον Μπάμπη Βέλλη και την Κατσάνη-Τερζηβασιλειάδου Ρένα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νεάπολης Συκεών ευχαριστώντας όλους τους λαϊκούς ανθρώπους, τους απλούς αγωνιστές της καθημερινής ζωής που συμπορεύτηκαν μαζί της, που στήριξαν και ψήφισαν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», υπόσχεται πως θα τηρήσει στο έπακρο την υπόσχεση που είχε δώσει στο λαό του δήμου μας, πως μετά τις εκλογές από όποια θέση και αν βρεθεί θα συνεχίσει να δίνει όλες τις δυνάμεις της για την αντιμετώπιση των λαϊκών προβλημάτων

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έδωσαν – όπως είναι φυσικό – πολιτικό όρκο. Στο τέλος της επίσημης ορκωμοσίας η κ. Τερζηβασιλειάδου - Κατσάνη Ειρήνη παίρνοντας τον λόγο τόνισε:
Για τη Λαϊκή Συσπείρωση, και τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπούμε, το σύνθημα «Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματα μας», δεν αποτελεί απλά ένα σύνθημα αλλά τρόπο ζωής.
Ως εκ τούτου, στα πλαίσια της νέας δημοτικής θητείας ο ρόλος μας ως εκλεγμένων Δημοτικών συμβούλων θα είναι να υπερασπιζόμαστε τα λαϊκά νοικοκυριά και να προτείνουμε τρόπους βελτίωσης.
Δεν θα αρκεσθούμε στα ψίχουλα του Κρατικού Προϋπολογισμού, θα προτείνουμε μείωση των δημοτικών τελών και προστίμων και αύξηση των δημοτικών δαπανών για κάλυψη των αναγκών στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Και αναφερόμενη προς τους εργαζόμενους και κάθε μεροκαματιάρη του δήμου μας πρόσθεσε:
«Θα χρειαστούμε τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων σας, γιατί μόνο με αρχηγούς παρατάξεων οι αγώνες και οι νίκες δεν έρχονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.