Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ σε μέλη των ΚΑΠΗ

 


Μέλη των ΚΑΠΗ, μας κατήγγειλαν ότι οι υπηρεσίες του δήμου αρνούνται να τους κλείσουν ραντεβού, για εξετάσεις στα δημοτικά ιατρεία, επειδή δεν έχουν ανανεώσει την ετήσια συνδρομή τους.
Όταν μάλιστα προθυμοποιήθηκαν να τακτοποιηθούν οικονομικά και πάλι αυτό στάθηκε αδύνατο γιατί, μετά την διακοπή λειτουργίας του Νομικού προσώπου, η διοίκηση του δήμου δεν έχει ακόμα οργανώσει την υπηρεσία είσπραξης αυτών των συνδρομών, καλώντας τους να έρθουν μετά από δύο ή τρεις μήνες.
Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την κατάσταση, που εγκυμονεί και σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των ηλικιωμένων συμπολιτών μας.
Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν πάντα αντίθετη στην επιβολή αυτής της ετήσιας συνδρομής στους συνταξιούχους – μέλη των ΚΑΠΗ – που ήδη τα βγάζουν πέρα με τεράστιες δυσκολίες λόγω των πολύ χαμηλών συντάξεων αλλά και της τεράστιας ακρίβειας.
Απαιτούμε:
• Να μην εμποδιστεί κανένα μέλος των ΚΑΠΗ στην πρόσβασή του στα δημοτικά ιατρεία, ανεξάρτητα αν έχει ανανεώσει ή όχι τη συνδρομή του, πολύ περισσότερο που η ευθύνη για την μη έγκαιρη οργάνωση των υπηρεσιών βαραίνει τη διοίκηση του Δήμου και όχι τα μέλη των ΚΑΠΗ.
• Να καταργηθεί κάθε είδους οικονομικής συνδρομής από τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.