Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Αντί για μέτρα προστασίας … περισσότερη αστυνόμευση!!!

 


Σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Δανιηλίδης παραδέχεται ότι στο δήμο μας – μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες – τα κρούσματα της πανδημίας τριπλασιάστηκαν και αυτό που ζητάει είναι … «περισσότερη επιτήρηση και αστυνόμευση»!!!

 

Αποτελεί πρόκληση η ανακοίνωση αυτή του κ. δημάρχου, που σε καιρό πανδημίας αντί να απαιτήσει ουσιαστικά μέτρα προστασίας του λαού, αλλά και να συμβάλει σαν διοίκηση σε τέτοιου είδους μέτρα, αυτός ζητάει …  «περισσότερη επιτήρηση και αστυνόμευση»!!!

 

Αποτελεί μάλιστα μεγαλύτερη πρόκληση γιατί η διοίκηση του κ. Δανιηλίδη:

·         Λίγες ημέρες πριν αρνήθηκε να καλύψει τα έξοδα των εξετάσεων σε γονείς και βρέφη, βρεφονηπιακού σταθμού των Συκεών όπου βρέθηκαν τρείς εργαζόμενες θετικές στον ιό.

·         Γιατί, όλο αυτό τον ένα χρόνο της πανδημίας, όχι μόνο δεν έκανε απολύτως τίποτε για να εξασφαλίσει κάποιες περισσότερες σχολικές αίθουσες, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών ανά τμήμα, αλλά αντίθετα βρήκε την ευκαιρία να καταργήσει και να συγχωνεύσει σχολικές μονάδες του δήμου.

·         Γιατί όχι μονάχα δεν υποστήριξε το αίτημα μαθητών και εκπαιδευτικών για 15μελή τμήματα, αλλά συκοφαντούσε τους αγώνες τους, στέλνοντας ακόμη και υπαλλήλους της να προπηλακίζουν μικρούς μαθητές. Την ίδια περίοδο μάλιστα των μαθητικών κινητοποιήσεων, αυτοί εγκαθιστούσαν κάμερες παρακολούθησης σε σχολεία.

·         Γιατί όχι μονάχα δεν φρόντισε για δωρεάν τεστ σε γονιούς και μαθητές, στις πολλές περιπτώσεις κρουσμάτων που υπήρχαν στα σχολεία του δήμου, αλλά αρνήθηκε ακόμη και την μετατροπή των συμβάσεων σχολικών καθαριστριών από μερικής σε πλήρους απασχόλησης, ώστε να υπάρχει μια καλύτερη καθαριότητα των σχολείων.

 

Η κατάπτυστη αυτή πρόταση του κ. δημάρχου, περί αύξησης της επιτήρησης και αστυνόμευσης (που την περιφέρει ανά τακτά χρονικά διαστήματα), καθόλου δεν μας εκπλήσσει γιατί «δένει» απόλυτα με τις αντιδημοκρατικές-αντιδραστικές του αντιλήψεις, όπως αυτές εκφράστηκαν στη συζήτηση για την αστυνομοκρατία στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, που – σύμφωνα με τον κ. δήμαρχο – έχουν μετατραπεί σε «άντρο σεξουαλικών επιθέσεων, διακίνησης ναρκωτικών και λαθρεμπορίου»!!!

(μπορείτε να το βρείτε στο blog της «Λαϊκής Συσπείρωσης» https://laikisispirosisikeon.blogspot.com/2021/02/blog-post_13.html)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.