Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Χυδαία κατασυκοφάντηση και προσβολή φοιτητών και πανεπιστημίου

 

Μετά από την απαίτηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», να δίνονται στη δημοσιότητα οι συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων, η διοίκηση του δήμου δημοσίευσε σήμερα (12 Φλεβάρη), και με καθυστέρηση 2,5 εβδομάδων, τη συνεδρίαση όπου συζητήθηκε ψήφισμα καταδίκης των κυβερνητικών κατασταλτικών μέτρων για την αστυνόμευση των πανεπιστημίων αλλά και της απαγόρευσης  των συναθροίσεων.

Ως γνωστό η διοίκηση αρνήθηκε να εγκρίνει το προτεινόμενο ψήφισμα, ξεπερνώντας σε αθλιότητα και την πιο ακροδεξιά κυβερνητική ρητορική.

Ξετσίπωτα εντελώς ο κύριος δήμαρχος ταύτισε στην ομιλία του τη δράση προβοκατόρικων ομάδων με το σύνολο του φοιτητικού κινήματος για να προσφέρει κι αυτός απ’ την πλευρά του χυδαία “επιχειρήματα” στην πολιτική της καταστολής των φοιτητικών και μαθητικών αγώνων.



Στην προσπάθειά του αυτή μίλησε για:

-          φασιστικού τύπου τραμπούκικες ενέργειες από ομάδες φοιτητών … γνωστής αριστερής ιδεολογίας,

-          οπλισμένες ομάδες (αριστερών) φοιτητών με ρόπαλα και αλυσίδες που ξυλοκοπούν όσους δεν συμφωνούν μαζί τους, επιβάλλοντας δικτατορία,

-          μάχες μεταξύ φοιτητών με σοβαρούς τραυματισμούς,

-          καταστρατήγηση της ελευθερίας του λόγου,

-          πανεπιστήμιο, άντρο σεξουαλικών επιθέσεων, διακίνησης ναρκωτικών και λαθρεμπορίου

Σα «φύλλο συκής» αφιέρωσε ελάχιστα δευτερόλεπτα, στην πολύ μεγάλη ομιλία του, για να πει δύο με τρεις φορές τη φράση «βέβαια αυτά δεν δικαιολογούν την αστυνομοκρατία» και να συνεχίσει αμέσως μετά το ίδιο βιολί της κατασυκοφάντησης και προσβολής φοιτητών και πανεπιστημίου.



Χαρακτηριστικά αποσπάσματα αυτής της ομιλίας περιέχονται στο πρώτο βίντεο, ενώ στο δεύτερο θα μάθετε τι σημαίνει η φράση: «Με λένε Ρίζο κι’ όπως θέλω τα γυρίζω».

Για τη διαπίστωση της αλήθειας των λεγομένων μας παραπέμπουμε στο βίντεο της συνεδρίασης όπου – όποιος έχει ΜΕΓΑΛΗΗΗΗ υπομονή – μπορεί να δει όλη τη διαδικασία.

https://www.youtube.com/watch?v=mbQaHx8OyzA&t=952s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.