Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Έμπρακτη αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες από την ΕΔΥΕΘ


Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της καμπάνιας συλλογής βοήθειας σε πρόσφυγες και μετανάστες που κήρυξε η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), παρέδωσε σήμερα δεκάδες κούτες και σάκους με κουβέρτες, παπλώματα, αλλά και χειμερινά είδη ένδυσης (παλτά, μπουφάν, πουλόβερ και άλλα είδη) στο Camp προσφύγων στα Λαγκαδίκια, Θεσσαλονίκης.

Τα υλικά συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες μόνο ημέρες από λαϊκές οικογένειες, μέλη και φίλους των τοπικών Επιτροπών Ειρήνης Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά και στους εργαζόμενους της πατρίδας μας, που δοκιμάζονται από τη φτώχεια και την ανεργία.





Κατά την επίσκεψη των μελών της ΕΔΥΕΘ στο Camp, φάνηκε η ανάγκη να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια όχι μόνο σε είδη ένδυσης αλλά και σε φάρμακα (κυρίως για παιδιά).

Η ΕΔΥΕΘ θα συνεχίσει τις προσπάθειές και καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά νοικοκυριά της πόλης μας, να συμβάλουν στην συγκέντρωση των απαραίτητων φαρμάκων υποδημάτων και ειδών ένδυσης.

Η συγκέντρωση της βοήθειας θα συνεχίσει να γίνεται από τις Τοπικές Επιτροπές Ειρήνης αλλά και μέσω των τηλεφώνων: 6987235644, 6979798500, 6944224234 και στο email: eedyethess@gmail.com.

Παράκληση: Στις συσκευασίες των παραδοτέων υλικών να αναγράφεται η περιγραφή τους (π.χ. φάρμακα, τι είδους ανδρικά ή γυναικεία ή παιδικά ρούχα, υποδήματα κτλ.)
 
Αλληλεγγύη: η δύναμή μας στην πάλη για ένα κόσμο ειρηνικό
χωρίς εκμετάλλευση, ανεργία, φτώχεια και πολέμους!



Η Γραμματεία της ΕΔΥΕΘ
Θεσσαλονίκη, 27 Δεκέμβρη 2018                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.