Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Καταγγελία των Κομματικών Οργανώσεων Δήμου Νεάπολης - Συκεών του ΚΚΕ

 

Φωτογραφία από Thesstoday.gr


Ανήμερα της  11ης επετείου της δολοφονίας  του Παύλου Φύσσα από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής, όπως πάντα μες στη νύχτα σαν τα ποντίκια, ξεπρόβαλαν ξανά από τις τρύπες τους τα μαντρόσκυλα του συστήματος για να βρωμίσουν τη  Νεάπολη  με τα μισητά τους σύμβολα. Για πολλοστή φορά μες στη χρονιά η σαπίλα του ντουνιά προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία της στην εργατογειτονιά αυτή.

Αλλά όσο και να πασχίζουν να βγουν στο φως της μέρας, δεν θα βρίσκουν τόπο να σταθούν! Ο λαός της Νεάπολης και όλης της Δυτικής Θεσσαλονίκης τους έχει δώσει τη θέση που τους αξίζει: στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Η δράση εργατικών σωματείων, φοιτητικών συλλόγων, μαθητικών συμβουλίων και συλλόγων γονέων τους έχει απομονώσει και θα συνεχίζει να τους απομονώνει από την κοινωνία.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως και οι προηγούμενες, με τη πολιτική τους δημιουργούν το έδαφος για τη παραγωγή και αναπαραγωγή αυτών των μισάνθρωπων ιδεών, της ακροδεξιάς ρητορικής μίσους, και με τη προώθηση της ανιστόρητης θεωρίας των δύο άκρων που είναι η επίσημη πολιτική της ΕΕ. Αυτές οι κυβερνήσεις έκλειναν τα μάτια στα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής και συνέβαλαν στην απαράδεκτη καθυστέρηση της δίκης, αυτοί είναι που αφήνουν τον καταδικασμένο εγκληματία ναζί Κασιδιάρη να μολύνει τα μυαλά των νέων με το φασιστικό του δηλητήριο μέσα από τις φυλακές.

Οι κομμουνιστές, όχι μόνο δεν τρομοκρατούμαστε αλλά δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, στη γραμμή του κεφαλαίου, ενάντια στο φασισμό και στο καπιταλιστικό σύστημα που τον θρέφει και θρέφεται από αυτόν.

11 ΧΡΟΝΙΑ – ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.