Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Έχει και η κοροϊδία τα όρια της κύριε Δανιηλίδη!



Μετά από μήνες όπου το μοναδικό κολυμβητήριο του δήμου παρέμενε κλειστό, η δημοτική αρχή ανακοινώνει με τυμπανοκρουσίες και χωρίς ίχνος ντροπής την επαναλειτουργία του. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να μας παραχωρεί τις υπηρεσίες του για μια εβδομάδα δωρεάν ( ! ).

Κρύβουν όμως την βασική αλήθεια: Η δημοτική αρχή σχεδιάζει αυξήσεις από 50% έως 70% στις συνδρομές. Στερηθήκαμε μια όαση δροσιάς το πιο ζεστό καλοκαίρι όλων των εποχών, δήθεν για την ασφάλεια μας, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν η δημοτική επιχείρηση της ΚΕΥΝΣ ζητούσε υπογραφές από γονείς ότι δεν παίρνει καμία ευθύνη «σχετικά με την καταλληλόλητα, την κατάσταση ή την ασφάλεια των αθλητικών εγκαταστάσεων». Η πολιτική της οδηγεί στη μετατροπή του δικαιώματος των παιδιών μας στην άθληση, σε εμπόρευμα. Όποιος έχει χρήματα, θα μπορεί να αθλείται, να ακολουθεί το χόμπι του, να γίνεται ακόμη και πρωταθλητής. 

Η κοροϊδία, ωστόσο, πάει σύννεφο.  

Ως Λαϊκή Συσπείρωση Νεάπολης – Συκεών όχι μόνο είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε κάθε προσπάθεια αύξησης των συνδρομών στις αθλητικές  και πολιτιστικές δραστηριότητες, αλλά ζητάμε τη πλήρη κατάργηση τους. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό είναι λαϊκό δικαίωμα.

Απαιτούμε:

- το κολυμβητήριο να λειτουργήσει δωρεάν για το κοινό. 

- άμεσα να ξεκινήσουν τα τμήματα ενηλίκων και παιδιών χωρίς καμία χρέωση.

- το κολυμβητήριο να παραμείνει ανοιχτό όλη την χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.