Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

ΟΙ “ΥΠΕΡ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ”

 


Βγήκαν στα κάγκελα κάποιοι “υπερ-αριστεροί επαναστάτες” για να καταγγείλουν λίγο ή πολύ ότι το ΚΚΕ «τα κάνει πλακάκια με την εκκλησία»!

Ειρωνεύονται και καταγγέλλουν το ΚΚΕ γιατί δέχτηκε τις ευχαριστίες από τον ιερέα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου «Παναγία Σκριπού» του Ορχομενού Βοιωτίας.

Ο λόγος που δέχτηκε αυτές τις ευχαριστίες ήταν γιατί οι βουλευτές του ΚΚΕ κατέθεσαν αναφορά στη βουλή επιστολές του ΔΗΜΟΥ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ, στις οποίες ζητά από το 2016 να καθιερωθεί ως τοπική αργία στην Δημοτική Κοινότητα Ορχομενού η 10η Σεπτεμβρίου για τον εορτασμό της Θεοτόκου ως Πολιούχου Ορχομενού.

(https://www.902.gr/eidisi/politiki/326037/na-kathierothei-os-topiki-argia-sti-dimotiki-koinotita-orhomenoy-i-10i)

Ένας από αυτούς τους “μεγάλους επαναστάτες” έφτασε μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο γραμματέας του κόμματος, Δ. Κουτσούμπας, «δίνει τις εξετάσεις του»!

Εξετάσεις απέναντι σε ποιους; Απέναντι σε τι;

Μαθημένος ο ίδιος να γίνεται ουρά πότε του ΣΥΡΙΖΑ, πότε της ΛΑΕ και πότε να το παίζει “υπερ-επαναστάτης” δεν μπορεί να ξεφύγει από τη λογική των «διαπιστευτηρίων», όπως αυτά που έδινε ο κ. Τσίπρας στους Αμερικάνους και τους ΝΑΤΟικούς, όταν ο ίδιος υποστήριζε τότε τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΚΕ κατέθεσε αίτημα του Δήμου Ορχομενού, που ζητάει την καθιέρωση τοπικής αργίας για τον γιορτασμό της Πολιούχου του Ορχομενού.

Μήπως θα έπρεπε το ΚΚΕ να αγνοήσει τη θέληση του δήμου, που εκφράζει προφανώς και τη θέληση σημαντικού μέρους των 9.000 κατοίκων του, επειδή το θέμα είναι θρησκευτικού περιεχομένου;

Είναι τόσο “επαναστάτες” που ξεχνούν ότι από την εποχή του Λένιν ακόμα, οι μπολσεβίκοι διακήρυτταν κατηγορηματικά την αντίθεσή τους στην ΠΑΡΑΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Οι μπολσεβίκοι καταλάβαιναν πολύ καλά ότι η αστική τάξη των κεφαλαιοκρατών φρόντιζε παντού ν’ ανάβει τη θρησκευτική έχθρα για να αποσπά την προσοχή των εργαζομένων από τα πραγματικά τους προβλήματα.

Αλήθεια μήπως είναι στις προθέσεις των δικών μας “αριστερών επαναστατών” να προτείνουν την κατάργηση της τοπικής αργίας της Θεσσαλονίκης, στην γιορτή του Αγίου Δημητρίου;

Ας αφήσουν τα σάπια “επαναστατικά” τους.

Δεν θίχθηκε ο “μαρξισμός” τους από την αναφορά των βουλευτών του ΚΚΕ.

Το αντι-ΚΚΕ μένος τους απλά ξεχειλίζει απ’ όλες τις μπάντες και ψάχνουν ευκαιρίες να το ξεράσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.