Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Ο Αλέξης Γουσόπουλος υποψήφιος δήμαρχος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νέαπολης - Συκεών

Ο Αλέξης Γουσόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Νεάπολης - Συκεών

Ο Αλέξης Γουσόπουλος θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Νεάπολης - Συκεών, όπως ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα «Τα κέρδη τους, οι ζωές μας, όλοι στον αγώνα με δυνατό ΚΚΕ» που διοργάνωσαν οι  ΚΟ του Δήμου Νεάπολης – Συκεών της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στο Δημαρχείο Νεάπολης.

Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του, «σήμερα ο λαός δεν έχει ανάγκη από δημάρχους που θα υπηρετούν την κυβέρνηση, τους εταίρους της ΕΕ, τα πολλά επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά από αγωνιστές που θα δουλεύουν μαζί µε το λαό της πόλης, θα τον κινητοποιούν, θα διεκδικούν μαζί του, θα αντιπολιτεύονται τους ισχυρούς». Πρόσθεσε πως «όποτε ο λαός κέρδισε κάτι, το έκανε στηριγμένος στη δική του δύναμη, στην οργάνωση και τον αγώνα του, με το ΚΚΕ να είναι πάντα μπροστά. Όταν έγραψε ο ίδιος το δικό του σενάριο για τις δικές του ανάγκες, όταν έγινε ο ίδιος πρωταγωνιστής».

Ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ


Την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του Κόμματος, στην όποια, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι «το κρίσιμο δίλημμα που μπαίνει μπροστά είναι ότι ο λαός μας έχει να κερδίσει από ένα ακόμη πιο ισχυρό ΚΚΕ, έχει να κερδίσει από την ενίσχυση του Κόμματος που ήταν πρωταγωνιστής της εργατικής - λαϊκής πάλης παντού. Έχει να κερδίσει από αυτήν την κοπιαστική δουλειά στην οποία πρωτοστατούν οι κομμουνιστές για ένα πανελλαδικό συντονισμένο κίνημα, που θα θεριεύει καθημερινά μέσα στους αγώνες, μέσα στην αλληλεγγύη, μέσα στη στήριξη κάθε αδύνατου μπροστά στην επίθεση του κεφαλαίου. Έχει να κερδίσει από εκλεγμένους βουλευτές, δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους κομμουνιστές που θα βρεθούν δίπλα και μπροστά στα λαϊκά προβλήματα, στις διεκδικήσεις, μακριά από τη σαπίλα, μακριά από τον πλουτισμό, μακριά από τα παζάρια, από το πάρε και το δώσε στο οποίο πρωταγωνιστεί το υπόλοιπο αστικό πολιτικό σύστημα».

Καταλήγοντας είπε ότι «ο λαός μας ξέρει ότι η δική μας δύναμη, η ψήφος στο ΚΚΕ, δεν μεταλλάσσεται. Δεν πάει πουθενά αλλού. Μένει εκεί, στο λαϊκό μετερίζι και γίνεται δύναμη πολιτικής, ηθικής, πολιτισμικής ανάτασης του λαού μας».

Ο Μπάμπης Βέλλης, δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Νεάπολης - Συκεών

Στην εκδήλωση πραγματοποίησε, επίσης, χαιρετισμό ο Μπάμπης Βέλλης, δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις προηγούμενες εκλογές, ο οποίος αναφέρθηκε στη δράση των εκλεγμένων και τις μάχες που δόθηκαν κατά το προηγούμενο διάστημα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι όλοι οι νέοι υποψήφιοι θα σταθούν αντάξιοι των αναγκών και θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του λαού της περιοχής.



Ο Αλέξης Γουσόπουλος είναι 39 ετών και κατοικεί στις Συκιές. Είναι οικονομολόγος και εργάζεται σε λογιστικό γραφείο. Είναι γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του 5ου δημοτικού σχολείου Συκεών και αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ένωσης Λογιστών Θεσσαλονίκης. Έχει διατελέσει επίσης μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών, ενώ είναι  εκλεγμένο μέλος από το 2016 με την Πανεπιστημονική Κίνηση Οικονομολόγων στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων (ΣτΑ) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.