Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΑΙΤΗΜΑ για ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (22/12/20): Ουσιαστικά μέτρα ασφάλειας της υγείας μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων


Η «Λαϊκή Συσπείρωση», ενόψει των κυβερνητικών ανακοινώσεων για άνοιγμα των σχολείων στις 7 Ιανουαρίου 2021, έστειλε την παρακάτω επιστολή-αίτημα, προς τη διοίκηση του δήμου και σε κάθε δημοτικό σύμβουλο.

«Σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις τα σχολεία θα ανοίξουν στις 7 Ιανουαρίου.
Στο προηγούμενο άνοιγμα των σχολείων, τον Σεπτέμβρη, αποκαλύφθηκαν μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που έβαλαν σε τεράστιο κίνδυνο την υγεία μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων.

Σε όλους μας είναι γνωστή η αλματώδης αύξηση των κρουσμάτων που ακολούθησε, με θλιβερή κατάληξη να θρηνούμε και νεκρούς.

Ανεξάρτητα από τις συνθήκες που θα επικρατούν στις 7 Ιανουαρίου και το αν ανοίξουν τα σχολεία, ενόψει της άγνωστης διάρκειας της κρίσης, είναι επιτακτικό να δημιουργηθούν ΤΩΡΑ όλες εκείνες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για το ασφαλέστερο άνοιγμά τους.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» ζητάει να συζητηθούν αυτές οι προϋποθέσεις για το ασφαλέστερο άνοιγμα των σχολείων μας στις 7 Γενάρη και τα μέτρα που απαιτούνται να παρθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.