Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητέςΗ Λαϊκή Συσπείρωση Νεάπολης-Συκεών, καταγγέλλει την βάρβαρη και αναίτια επίθεση των ΜΑΤ σε μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς, που ήθελαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον σύλλογο γονέων του 2ου Λυκείου Συκεών με ομιλητή τον υπουργό παιδείας κ. Γαβρόγλου.

Η κυβέρνηση αντί να σκύψει πάνω στα τεράστια προβλήματα της εκπαίδευσης και να ακούσει με προσοχή μαθητές και εκπαιδευτικούς, προτίμησε να περιχαρακώσει την εκδήλωση και να την μετατρέψει σε μία κλειστή φιέστα χειροκροτητών της αντιλαϊκής εκπαιδευτικής της πολιτικής.

Γι αυτό και έστειλε τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς εμποδίζοντας τους να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση που υποτίθεται πως οργανώθηκε γι αυτούς.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μαθητών και εκπαιδευτικών, δεχόμενοι και οι ίδιοι την βάρβαρη επίθεση.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει επίσης τη στάση της διοίκησης του Δήμου που όση ώρα τα κυβερνητικά ΜΑΤ χτυπούσαν και ψέκαζαν με χημικά μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, αυτοί χαριεντιζόντουσαν μέσα στο σχολείο με τα κυβερνητικά και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε παραίνεση μάλιστα του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης προς τον Δήμαρχο κ. Δανιηλίδη, να παρέμβει ο ίδιος και να απαιτήσει την άμεση απομάκρυνση των διμοιριών των ΜΑΤ, αυτός δήλωσε αναρμόδιος !!!

Θέλουμε να δηλώσουμε και προς την κυβέρνηση αλλά και προς την διοίκηση του Δήμου πως οι Συκιές έχουν μεγάλη ιστορία αγώνων και θυσιών και πως αν περιμένουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα φοβίσουν τις λαϊκές οικογένειες και κυρίως τη νεολαία, τότε είναι πολύ βαθιά γελασμένοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.