Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Τους συμβούλεψαν να κάνουν μετάνοιες κι’ αυτοί έσπασαν το κούτελό τους


Τώρα οι “αριστεροί” του ΣΥΡΙΖΑ – αφού μετέτρεψαν ολόκληρη τη χώρα σε απέραντη Νατοϊκή βάση και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης σε «ορμητήριο φονιάδων» – κατηγορούν τον πρωθυπουργό γιατί τους “γέλασε” και ενώ αυτοί πήγαν να χειροκροτήσουν τον πρόεδρο Ζελένσκι, χειροκρότησαν τελικά τους ναζιστές του τάγματος Αζόφ.

Αλήθεια;

·         Δεν ήξεραν ότι τα ένοπλα τμήματα των ναζί έχουν ενταχθεί στις επίσημες δομές ασφαλείας του κράτους της Ουκρανίας;

·         Δεν ήξεραν ότι τέτοια τάγματα, όπως διαρκώς καταγγέλλεται από Έλληνες ομογενείς, από το 2014 μέχρι σήμερα έχουν κάνει κόλαση τη ζωή και των Ελλήνων ομογενών;

·         Δεν ήξεραν ότι όλα αυτά γίνονται και με την κυβέρνηση Ζελένσκι;

·         Δεν διαβάζουν εφημερίδες και site για να μάθουν ότι πριν δύο εβδομάδες πέρα από το ΚΚ Ουκρανίας (παράνομο από το 2015) κηρύχτηκαν ως παράνομα άλλα 11 κόμματα στην Ουκρανία;

Ας αφήσουν λοιπόν τις υποκριτικές κλάψες τους πως δήθεν πήγαν για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον λαό της Ουκρανίας.

«Αυτοί που θέλουν να φαίνονται αντίπαλοι του φασισμού χωρίς να ‘ναι αντίπαλοι του καπιταλισμού – έλεγε ο Μπρεχτ – μοιάζουν μ’ ανθρώπους που θέλουν το μερτικό τους απ’ το σφαχτό, δεν θέλουν όμως να δουν τα αίματα. Ικανοποιούνται αν ο χασάπης πλύνει τα χέρια του προτού φέρει το κρέας στο τραπέζι».

Την πραγματική αλληλεγγύη την εκφράζουν οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους.

Η άρνηση των εργαζομένων του ΟΣΕ να συμβάλουν στη μεταφορά πολεμικού υλικού.

Η περήφανη στάση φαντάρων που αρνούνται να συμμετέχουν σε ΝΑΤΟικές αποστολές που στοχεύουν άλλους λαούς.

Καμιά εμπιστοσύνη στα κόμματα που εκπροσωπεύουν τα συμφέροντα της αστικής τάξης και των μονοπωλίων. Δεν διαλέγουμε στρατόπεδο ληστή. Παλεύουμε ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, απαιτώντας να απεμπλακεί η Ελλάδα απ' αυτόν.

Να σταματήσει να γίνεται η χώρα μας πέρασμα ΝΑΤΟικών όπλων και στρατού. Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου. Να γυρίσουν πίσω όλα τα στρατεύματα εκτός συνόρων. Να αποδεσμευτεί η Ελλάδα από ΝΑΤΟ - ΕΕ.

 

Ευχαριστούμε ΚΚΕ που έσωσες την αξιοπρέπειά μας, όσο ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ25 χειροκροτούσαν τους ναζί.

https://www.902.gr/eidisi/politiki/291997/eyharistoyme-kke-poy-esoses-tin-axioprepeia-mas-video


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.