Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Το χούι φεύγει τελευταίο!



Στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παύλου Μελά, η «Λαϊκή Συσπείρωση» παρουσίασε μία ολοκληρωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη πρόταση, ενάντια στην καρκινογόνα καύση των απορριμμάτων.
Με τη στάση της μάλιστα βοήθησε να συγκεραστούν οι δύο προτάσεις που υπήρχαν (και από φορείς κατοίκων).

Και ενώ όλοι οι ομιλητές σύγκλιναν στην άποψη ενός ομόφωνου ψηφίσματος, η διαδικασία «τινάχτηκε στον αέρα» όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να κρύψει τις ευθύνες της πρώην κυβέρνησης του, επιτέθηκε στην «Λαϊκή Συσπείρωση» κατηγορώντας την για υποκρισία, αφού (σύμφωνα με τα λεγόμενα του): «Η Λαϊκή Συσπείρωση Νεάπολης-Συκεών, είχε συμφωνήσει στην κατασκευή του ΣΜΑ Ευκαρπίας»! Και μάλιστα ο ίδιος είχε ακούσει τον εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης Νεάπολης-Συκεών, να το λέει!!!

Έλα όμως που για κακή του τύχη, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Νεάπολης-Συκεών» στέκονταν λίγα μέτρα πίσω του χωρίς ο ίδιος να το ξέρει.
Ήταν φυσικό να γίνει ένας μικρός χαμός.

Ο θεομπαίχτης, χωρίς να μπορεί να μαζέψει το ψέμα του, άρχισε να “δυσανασχετεί” για τον «τόνο της φωνής», να “θίγεται” γιατί τον κάλεσαν «προβοκάτορα» και γιατί τον διέκοψαν!!!

Ο «πολιτικός του πολιτισμός», δεν τον επέτρεψε βέβαια να ζητήσει έστω και ένα απλό συγνώμη για το ψέμα του.

Και για την αλήθεια των γεγονότων, η «Λαϊκή Συσπείρωση Νεάπολης-Συκεών», ποτέ δεν στάθηκε υπέρ του ΣΜΑ Ευκαρπίας, όχι γιατί είναι αντίθετη με τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων αλλά γιατί ο συγκεκριμένος ΣΜΑ κατασκευάστηκε πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές (ενώ υπήρχε άλλη περιοχή αρκετά μακρύτερα από τα σπίτια) και γιατί το υπερβολικά μεγάλο του μέγεθος επιβαρύνει ιδιαίτερα την περιοχή, δημιουργώντας ταυτόχρονα εύλογες επιφυλάξεις για τους τελικούς σχεδιασμούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.