Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Ποιανού παιχνίδι παίζουν;



Δεν πρόλαβαν ακόμη να κάτσουν στα Δημοτικά έδρανα και ξεκίνησαν τις επιθέσεις ενάντια στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Ο λόγος για τη δημοτική παράταξη «Η Πόλη Αλλιώς» - στηρίζεται από την «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» - που με ένα κατάπτυστο δημοσίευμα συκοφαντούν και διαστρεβλώνουν τις θέσεις και τις ενέργειες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νεάπολης-Συκεών και του ΚΚΕ.

Αφορμή αυτή τη φορά πήραν από το γεγονός ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» διεκδικεί μία έδρα που εντελώς άδικα της αφαιρέθηκε για ΔΥΟ μόλις ψήφους (είναι το μόνο που “ξέχασαν” να αναφέρουν στον λίβελο τους).

Όπως είναι φυσικό (αυτό θα έκανε και κάθε άλλος) ζητήσαμε την επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Η επανακαταμέτρηση που έγινε, παρουσία εκπροσώπων και των δύο πλευρών (χωρίς καμιά προσπάθεια αποκλεισμού τους όπως συκοφαντικά ισχυρίζονται), απέδειξε πως υπήρξαν ούτε ένα ούτε δύο, αλλά δεκάδες περιπτώσεις ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που άδικα χαρακτηρίστηκαν ως άκυρα (χ αντί σταυρού, περισσότεροι σταυροί προτίμησης, κλπ).

Υπήρξαν και άλλα “περίεργα συμβάντα” σε συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα, όπου μόνο σε αυτό ακυρώθηκαν πάνω από 10 ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Απόλυτα δικαιολογημένα επομένως, η «Λαϊκή Συσπείρωση» κατέθεσε ένσταση για να δικαιωθεί.

Και έρχονται τώρα οι κύριοι της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» να μιλήσουν για «περίεργη, σφοδρή, συκοφαντική, χυδαία και ανυπόστατη πολεμική» του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε βάρος τους.

Ντύνουν μάλιστα τα χυδαιολογήματά τους με ιδεολογήματα του τύπου: «Είναι ασύνηθες εκφυλιστικό και έξω από τον πολιτικό πολιτισμό και την κουλτούρα της αριστεράς να διαπληκτίζεται στα αστικά δικαστήρια για ψήφους και για έδρες»!!!

Θα έπρεπε δηλαδή κατά τη γνώμη τους να αποδεχτούμε την άδικη ακύρωση δεκάδων ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (που εκφράζουν και την αντίστοιχη βούληση των ψηφοφόρων) για να κερδίσουν οι ίδιοι μια έδρα που δεν τους ανήκει!!!

Και αν ο δικός τους «πολιτικός πολιτισμός» δεν τους επιτρέπει να διαπληκτίζονται στα αστικά δικαστήρια, τότε γιατί προσέφυγαν οι ίδιοι σε «αντένσταση» κατά της δικής μας ένστασης;

Τα αντικομμουνιστικά παιχνίδια των εκπροσώπων της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» τα ξέρουμε καλά.

Αφού από το 2012 μέχρι το 2015 έγιναν ντεκόρ των διαφόρων ΣΥΡΙΖΑίικων παιχνιδιών για τη συγκρότηση της «πρώτη φορά αριστερής κυβέρνησης», αφού διαδήλωναν στο πλευρό της κυβέρνησης την περίοδο της «περήφανης διαπραγμάτευσης», την ώρα δηλαδή που αυτή διαπραγματευόταν νέα μνημόνια στις Βρυξέλλες, αφού πάτησαν την μπανανόφλουδα του δημοψηφίσματος και συνέβαλαν σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ... τώρα ζητάνε τα ρέστα από το ΚΚΕ!

Μια ματιά να ρίξει κάποιος στην προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του επικεφαλής «Η Πόλη Αλλιώς» και στελέχους της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ», θα διαπιστώσει πως δεν υπάρχει μέρα που να μην επιτίθεται ενάντια στο ΚΚΕ.

Ας αφήσουν λοιπόν τα αστεία και τις γελοιότητες.

Το μόνο που καταφέρνουν με τέτοιου είδους συκοφαντίες, ψέματα και επιθέσεις ενάντια στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι να παίζουν το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αστικών κομμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.