Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΪΚΟΣ : Οι Λαϊκές συνοικίες να κάνουν την διαφορά. Ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση»!


Ο Γιώργος Μπέικος είναι φοιτητής Γεωπονίας και ταυτόχρονα αθλητής του taekwondo itf.
Δραστηριοποιείται από πολύ μικρή ηλικία στη Νεάπολη και προπονείται στον Α.Σ. ΝΕΆΠΟΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΎΝΑΜΗ.

Στα χρόνια που είναι ενεργός αθλητής έχει πολλές πανελλήνιες και παγκόσμιες διακρίσεις:
-         Έχει αναδειχθεί πανελλήνιος πρωταθλητής εφήβων 2015,
-        3ος πανευρωπαϊκός πρωταθλητής 2015 (ομαδική κατηγορία),
-        1ος παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων 2016,
-        Πανελλήνιος πρωταθλητής ανδρών 2019 και
-        Πανευρωπαϊκός πρωταθλητής ανδρών 2019 (ομαδική κατηγορία)

Στη φιλική συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο Δήμαρχο της «Λαϊκής Συσπείρωσης Νεάπολης Συκεών», Μπάμπη Βέλλη και τον υποψήφιο Κοινοτικό Σύμβουλο Νεάπολης, Κατσάνη Γιώργο (κάτοχο μεταπτυχιακού τίτλου του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής και υποψήφιου διδάκτορα του Σ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης), περιέγραψε τα προβλήματα που συναντούν οι αθλητές του taekwondo.

«Έχω φτάσει 20 χρόνων και βλέπω ότι το να κάνεις πρωταθλητισμό έχει πολλές ωραίες στιγμές, όμως από πίσω κρύβονται και μεγάλα προβλήματα.
Δεν έχουμε καμιά βοήθεια ούτε από τον Δήμο ούτε από την επίσημη πολιτεία, με αποτέλεσμα να ψάχνουμε υποστήριξη από ιδιώτες χορηγούς για να μπορούμε να καλύπτουμε τα διάφορα έξοδα και τις υποχρεώσεις μας και παράλληλα να σπουδάζουμε.
Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου έχει αφήσει ανεκπλήρωτη την υπόσχεση της για ανάπλαση του γηπέδου Στρεμπενιώτη και κατασκευή γυμναστηρίου κάτω από τις κερκίδες του.
Το πολυδύναμο κέντρο νεότητας όπου προπονούμαι εγώ και δεκάδες συναθλητές μου δεν επαρκεί σαν χώρος, ενώ αφήνεται να ρημάζει καθημερινά χωρίς κάποια ιδιαίτερη φροντίδα.
Αυτή την φορά οι λαϊκές συνοικίες της Νεάπολης και των Συκεών μπορούν και πρέπει να κάνουν την διαφορά! Να στηρίξουν τους πραγματικούς αγωνιστές, αυτούς που πάντα ήταν εκεί σε κάθε πρόβλημα και πάντα τους έλεγαν την αλήθεια. Να εμπιστευθούν την δική τους δύναμη! Να δώσουν την ψήφο τους στην Λαϊκή Συσπείρωση»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.