Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Κοινή εκδήλωση της ΕΔΥΕΘ, της Εταιρείας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης και της καλλιτεχνικής ομάδας FireArt στη "Βαλκανική Πλατεία"


Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης συμμετέχει και φέτος με περίπτερο στη διοργάνωση «Βαλκανική Πλατεία»,  που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 10 Σεπτέμβρη στον Δημο Νεάπολης-Συκεών.

Στα πλαίσια της συμμετοχής της η ΕΔΥΕΘ, σε συνεργασία με την Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης (ΕΛΘ) και την Καλλιτεχνική Ομάδα FireArt, διοργανώνει την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη εκδήλωση παρουσίας της αντιπολεμικής ανθολογίας της ΕΛΘ. «Πόλεμος πατήρ πάντων;», με πεζά κείμενα και ποιήματα 49 μελών της Εταιρίας. Η παρουσίαση της ανθολογίας θα γίνει από την αντιπρόεδρο της ΕΛΘ Χλόη Κουτσουμπέλη. Αποσπάσματα της ανθολογίας θα διαβάσουν οι Κατερίνα Γιαννούλη και Καίτη Σαμαρά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στο χώρο των παράλληλων εκδηλώσεων της «Βαλκανικής Πλατείας», δίπλα στα περίπτερα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους της Καλλιτεχνικής Ομάδας FireArt με τίτλο «Κάτω από τον ίδιο ουρανό», η παρουσίαση της οποίας θα γίνει από την εικαστικό Χρύσα Κοφίνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.