Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικείου βόλεϊ των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων από τη Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Νεάπολης Συκεών

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Νεάπολης Συκεών συγχαίρει την ομάδα  γυναικείου βόλεϊ των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων για την άνοδό της στην Volley League γυναικών για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα, ό,τι κατέκτησε, το κατέκτησε μετά από σκληρή δουλειά και ομαδική προσπάθεια.

Η Λαϊκή Συσπείρωση απευθύνει πλατύ κάλεσμα διεκδίκησης και αγώνα στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία και ομάδες, στους αθλητές και γονείς, στους προπονητές, ενάντια στην εμπορευματοποίηση και υποβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Είναι αναγκαίο να προταχθεί σήμερα η πάλη, προκειμένου να διεκδικήσουμε δημόσιες, δωρεάν αθλητικές υποδομές για όλους με επαρκή στήριξη από το κράτος.

Συγχρόνως, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ το αίτημα να δοθούν κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό για τη συντήρηση και αναβάθμιση όλων των αθλητικών χώρων του νομού μας, αλλά και τη δημιουργία ελεύθερων χώρων άθλησης και αναψυχής.

Σε αυτή την κατεύθυνση η Λαϊκή Συσπείρωση θα δώσει όλες της τις δυνάμεις ώστε να μπορεί ο λαός να διεκδικεί όλα όσα του ανήκουν, όχι μόνο το δικαίωμά του στον αθλητισμό, αλλά συνολικά στη ζωή του.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, τους προπονητές και το ΔΣ των Πρωταθλητών Πεύκων για την προσπάθεια και την επιτυχημένη προετοιμασία. Καλή δύναμη, υγεία και κουράγιο σε όλους.











 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.