Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Καταγγέλλει τη βεβήλωση των γραφείων του ΚΚΕ στη Νεάπολη από τη Χρυσή Αυγή

Τους φασίστες της Χρυσής Αυγής «που σαν τα ποντίκια βγαίνουν τη νύχτα από τις τρύπες τους και επιχειρούν να τρομοκρατήσουν το λαό», βάζοντας την κατάμαυρη υπογραφή τους στα γραφεία του ΚΚΕ στη Νεάπολη την Κυριακή 18/2/2018 καταγγέλλει η Τομεακή Οργάνωση Βορειοδυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης της Οργάνωσης Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Σε ανακοίνωσή της σημειώνει:
«Έχουν το θράσος οι υπόδικοι για την δολοφονία Φύσσα, για άνανδρες επιθέσεις σε μετανάστες, για τη δολοφονική επίθεση ενάντια στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, να κυκλοφορούν στη Νεάπολη στην εργατική αυτή συνοικία, όπου ζουν και πολλοί μετανάστες.
Τους ενοχλεί η δράση και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ γιατί στοχεύει τον πυρήνα του συστήματος που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο υπερασπίζονται και υπηρετούν. Το ΚΚΕ στα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, συνεχίζει να δίνει ταξικούς αγώνες για την οργάνωση της πάλης του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, για την Κοινωνική Συμμαχία, για τη Λαϊκή Εξουσία, για το Σοσιαλισμό - Κομμουνισμό. Καλούμε τον λαό της Νεάπολης να οργανωθεί στα συνδικάτα του, να παλέψει ενάντια στην επίθεση του μεγάλου κεφαλαίου και των πολιτικών εκπροσώπων του, να απομονώσει πολιτικά και κοινωνικά τους εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής, τα μαντρόσκυλα της άρχουσας τάξης, τα τσιράκια του συστήματος».
Πηγή: 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.